Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suolaiset joulutortut – kokeile uudenlaisia täytteitä ja ihastu!

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Suolaiset joulutortut kruunaavat pikkujoulupöydän. Yhdistä täytteissä makeaa hilloa ja suolaista juustoa: esimerkiksi luumu ja chevre sekä omena ja sinihomejuusto muodostavat herkulliset makuparit. Takaamme, että ihastut ikihyviksi!

Reseptin ainekset
10 kappaletta
Joulutortut
500 g
torttutaikinalevyjä
1
kananmuna voiteluun
Vuohenjuustotäyte
300 g
luumumarmeladia tai puolukka-kirsikkamarmeladia
100 g
vuohenjuustoa
Auratäyte
300 g
omena-kanelimarmeladia
100 g
sinihomejuustoa murustettuna
½ dl
hasselpähkinärouhetta
Lasten kinkkujoulutortut
1 dl
ketsuppia
1 dl
juustoraastetta
2
keittokinkkuviipaletta

Suolaiset joulutortut – ohje:

  1. Sulata taikinalevyt erillään huoneenlämmössä noin 15 minuuttia.
  2. Leikataan levyt puoliksi ja tee neliöiden kulmiin viillot. Muotoile joulutortuiksi.
  3. Täytä suolaiset joulutortut haluamallasi täytteellä alla olevien ohjeiden mukaan.
  4. Voitele joulutortut munalla. Paista suolaisia joulutorttuja 225-asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia.

Vuohenjuustotäyte:

  1. Viipaloi vuohenjuusto noin sentin viipaleiksi.
  2. Täytä joulutortun keskus luumu- tai puolukka-kirsikkamarmelaadilla ja nosta vuohenjuustoviipale päälle.

Aurajuustotäyte:

  1. Täytä joulutortun keskus omena-kanelimarmelaadilla.
  2. Ripottele pinnalle aurajuustoa ja hasselpähkinärouhetta.

Lasten kinkkujoulutortut:

  1. Täytä joulutortun keskus ketsupilla. Leikkaa keittokinkusta ohuita nauhoja. Kääri kinkkunauhat rullalle.
  2. Aseta rullat joulutortun keskelle. Ripottele juustoraastetta päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt