3,5(2)
Croissant + vohveli = croffle! Kokeile hauskaa hybridiherkkua täytettynä tai sellaisenaan
Munaton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Maailmalla villinneistä croffleista tulee herkullisen rapeat, kun täytät ne ensin ja paistat sitten vohveliraudalla. Tässä versiossa käytetään ilmakuivattua kinkkua, basilikaa ja cheddarjuustoa, mutta croissantvohvelit maistuvat myös sellaisenaan ilman täytteitä.
24.3.2022
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 kpl
1 tlk (240 g)valmista croissanttaikinaa (esim. Danerolles)
6 viipalettailmakuivattua kinkkua
½ rkubasilikaa
25 gvaaleaa cheddarjuustoa raastettuna
Paistamiseen
rypsiöljyä

Crofflet eli croissantvohvelit valmistuvat näin:

  1. Avaa taikinapakkaus. Levitä taikina leivinalustalle ja leikkaa kolmiopalat irti toisistaan.
  2. Levitä jokaiselle kolmiolle yksi viipale ilmakuivattua kinkkua, basilikanlehtiä ja juustoraastetta. Kääri croissanteiksi.
  3. Kuumenna vohvelirauta ja öljyä parilat. Paista croissantit vohveliraudalla rapeiksi. Tarjoa crofflet lämpimänä.

Vinkki!

Croissantit voi paistaa myös ilman täytteitä ja tarjota suolaisten tai makeiden lisukkeiden kanssa perinteisten vohveleiden tapaan.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo