Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaiset mansikkaleivokset ovat kahvipöydän näyttävin kerrosherkku

55 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 10 min

Suklaiset mansikkaleivokset eivät jää huomaamatta vierailta! Ihanat kerrosherkut kostutetaan seljankukkamehulla ja väliin pursotetaan pakastekuivatuilla mansikoilla maustettua täytettä.

4.5.2018
Reseptin ainekset
10 kpl
Pohja
4
munaa
1 ½ dl
sokeria
¾ dl
perunajauhoja
½ dl
tummaa kaakaojauhetta
½ dl
mantelijauhetta
1 tl
leivinjauhetta
1 ½ dl
mantelilastuja
Täyte
¾ dl
pakastekuivattuja mansikoita (15 g)
2 dl
vispikermaa
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
½ dl
tomusokeria
Kostutus
½ dl
seljankukkamehua
Koristelu
1 dl
pakastekuivattua mansikkarouhetta (esim. Dr. Oetker)
50 g
maitosuklaata (rouhittuna)

Suklaiset mansikkaleivokset valmistuvat näin:

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet. Lisää seos vaahdon joukkoon. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperin päälle pellille (30 cm x 40 cm).
  2. Paista pohjaa 225 asteessa noin 8 minuuttia. Paahda mantelilastut paistinpannulla kauniin ruskeiksi ja levitä ne tasaisesti leivinpaperin päälle. Kumoa uunista otettu torttupohja varovasti mantelilastujen päälle.
  3. Valmista mansikkakreemi. Jauha kuivatut mansikat morttelissa tai muovipussissa. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää tuorejuusto, tomusokeri ja mansikkajauhe. Vatkaa kreemi tasaiseksi.
  4. Et tarvitse tyllaa lainkaan. Kaada täyte pursotinpussiin ja leikkaa pussiin sentin aukko.
  5. Ota kakkulevystä muotilla 20 ympyrää (Ø 6 cm). Kostuta pohjat kevyesti seljankukkamehulla.
  6. Pursota jokaiselle ympyräpohjalle vieri viereen pieniä pyöreitä pursotuksia. Nosta kaksi pohjaa päällekkäin.
  7. Koristele leivosten pinta mansikka- ja suklaarouheella.

Voit koristella leivokset myös tuoreilla mansikoilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt