


Pohja täytekekseistä
Suklainen vadelma-nektariinipiirakka valmistuu ilman kikkailua – et tarvitse edes uunia!
40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min
Suklainen vadelma-nektariinipiirakka tekee herkuttelusta ihanan helppoa. Valmista pohja täytekekseistä, vaahdota päälle suklaakermaa ja koristele hedelmillä ja vatuilla. Niin yksinkertaista, niin hyvää!
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
350 g
Domino-täytekeksejä (vadelma-persikka)
75 g
voita tai margariinia
Täyte
100 g
tummaa suklaata
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 prk (2 dl)
vispikermaa
2 tl
vaniljasokeria
Pinnalle
1
nektariini tai persikka
400 g
vadelmia
Suklainen vadelma-nektariinipiirakka valmistetaan näin:
- Hienonna keksit monitoimikoneessa tai vahvassa pussissa kaulimella painellen. Sulata rasva ja sekoita keksimuruihin.
- Painele seos piirakkavuoan (Ø 20–24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin.
- Sulata suklaa mikrossa. Sekoita ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Sekoita huoneenlämpöinen tuorejuusto suklaasulan joukkoon. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla. Yhdistä suklaaseos ja kermavaahto.
- Levitä täyte keksipohjan päälle ja nosta jääkaappiin hetkeksi jähmettymään.
- Leikkaa nektariini tai persikka ohuiksi lohkoiksi ja asettele ne piirakan pinnalle. Lisää vadelmat.
Vinkki!
Jos et löydä vadelma-persikkatäytekeksejä, tavalliset suklaatäytekeksit käyvät mainiosti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat