


Nostalginen klassikko
Suklaapuuro vie lapsuuden makumuistoihin – superhelppo tehdä ja parhaimmillaan vielä vähän lämpimänä
20 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 min
Suklaapuuro on monelle tuttu lapsuuden herkku. Kaakaojauheella maustettu pehmeä mannapuuro on parasta kylmän maidon kanssa. Pinnalle kannattaa kokeilla myös vadelmia ja suklaarouhetta.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
täysmaitoa
1 dl
mannasuurimoita
¾ dl
sokeria
½ dl
kaakaojauhetta
¼ tl
suolaa
Suklaapuuro – ohje:
- Sekoita mannasuurimot, sokeri ja kaakaojauhe keskenään.
- Kuumenna maito kiehuvaksi kattilassa ja lisää mannasuurimoseos koko ajan vispilällä sekoittaen maidon sekaan. Keitä miedolla lämmöllä noin 7 minuuttia koko ajan hämmentäen. Varo, ettei puuro pala pohjaan. Mausta suolalla.
- Nosta puuro levyltä ja anna hautua 5 minuuttia kannen alla.
- Tarjoa suklaapuuro vielä hieman lämpöisenä. Parasta puuro on kylmän maidon kanssa.
Vinkki!
Tarjoa suklaapuuron kanssa pakastevadelmia ja rouhittua suklaata.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat