


Suklaapallot – suklaanystävän juhlavat herkkupallerot taltuttavat makeanhimon
30 min
Suklaapallot kaipaavat kaverikseen vain lasillisen samppanjaa. Koristele pallerot juhlaviksi salmiakki- ja lakritsijauheella, kultaisella tomuvärillä ja tomusokerilla.
Reseptin ainekset
20 kpl
Suklaapallot
5 dl
kaurahiutaleita
50 g
voita sulatettuna
100 g
maitosuklaata
1 dl
tomusokeria
2 rkl
vahvaa kahvia
Koristelu
2–3 rkl
kullanväristä tomuväriä, raakalakritsijauhetta, salmiakkijauhetta tai tomusokeria
Suklaapallot valmistetaan näin:
- Mittaa kaikki aineet yleiskoneen leikkuuterällä varustettuun kulhoon. Anna koneen käydä, kunnes seos on tasaista. Pyörittele massa palloiksi.
- Säilytä suklaapallot suljetussa rasiassa jääkaapissa. Ennen tarjoamista koristele pallot kierittelemällä ne valitsemissasi koristelupulvereissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat