Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaakuorrutetut keksit

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Juhlista uutta vuotta söpöillä suklaakuorrutteisilla kekseillä, jotka on koristeltu uuden vuoden kunniaksi koristegeelillä!

21.12.2015
Reseptin ainekset
25 kpl
115 g
voita
1/2 dl
tomusokeria
2 tl
vaniljasokeria
2 dl
vehnäjauhoja
Koristeluun
200 g
tummaa suklaata
koristegeeliä (helmiäsvärisiä)

Ota voi ajoissa huoneenlämpöön.

Vatkaa sähkövatkaimella voita hetken aikaa kunnes se on pehmeää. Lisää sokeri ja vaniljasokeri pehmenneen voin joukkoon ja vatkaa parin minuutin ajan, kunnes seoksesta tulee vaaleaa ja kuohkeaa.

Lisää jauhot joukkoon ja kääntele huolellisesti. Muotoile taikinasta pallo ja litistä sentin-parin paksuiseksi levyksi, kääri tuorekelmuun ja anna levätä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Ota taikina kylmästä ja kauli jauhotetulla alustalla, käännä aina 90 astetta myötäpäivään kauliessasi. Kauli noin puolen sentin paksuiseksi levyksi ja leikkaa muotilla (halkaisija n. 3 cm) paloja. Laita uuninpellille ja vie hetkeksi kylmään ennen paistamista, jotta keksit pitävät muotonsa uunissa.

Paista uunissa n. 8 minuutin ajan. Jäähdytä ritilällä.

Sulata suklaa joko vesihauteessa tai mikrossa, dippaa jäähtyneet keksit haarukan avulla suklaaseen. Laita ritilälle valumaan.

Kun suklaa on jähmettynyt, viimeistele keksit koristegeelillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt