Suklaakonvehdit

15 min
0
0

Suklaakonvehdit

GL
MU
0
0
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Marjo Tokkari
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 kpl)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 1/2 dlappelsiininkuoripaloja (kuivattuna)
  • 20 kplhasselpähkinöitä

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paloittele suklaa kattilaan ja sulata se miedolla lämmöllä liedellä. Jaa hasselpähkinät konvehtimuotteihin ja ripottele appelsiinikuoripalat päälle. Kaada joukkoon sula suklaa.

Nosta muotti jääkaappiin. Irrota jäähtyneet konvehdit kevyesti painamalla ja nauti ne espresson kanssa. Voit valmistaa konvehdit myös pieniin alumiinisiin tai paperisiin konvehtivuokiin.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä