


Suklaakonvehdit – näin valmistat itse helposti konvehdit, jotka vetävät vertoja parhaimmankin suklaapuodin herkuille
20 min
Suklaakonvehdit näyttävät ja maistuvat mestarin tekemiltä, mutta syntyvät hetkessä jokaiselta kotileipurilta. Suklaanougatpatukoista, marsipaanista, suklaasta ja pähkinärouheesta pyöräytetyt konvehdit ovat ihana lahjaidea.
Reseptin ainekset
16 kpl
2 (à 43 g)
suklaa-nougatpatukkaa (Marabou Dubbel Nougat)
250 g
marsipaania (kuivattuna)
150 g
maitosuklaata
75 g
hasselpähkinärouhetta
16
paperista konvehtivuokaa
Suklaakonvehdit – ohje:
- Paloittele nougatpatukat 16 palaan: leikkaa pituussuunnassa puoliksi ja leveyssuunnassa neljään osaan.
- Jaa marsipaani 16 osaan (à 15 g). Pyöritä pieniksi palloiksi ja painele matoiksi. Peitä nougatpalat marsipaanilla ja pyörittele nopeasti palloiksi.
- Sulata suklaa varovasti kattilassa tai kulhossa mikrossa. Kääntele marsipaanipallot haarukoiden avulla suklaassa. Aseta ritilälle hetkeksi jähmettymään, mutta älä anna suklaan jähmettyä täysin. Kääntele suklaakonvehdit hasselpähkinärouheessa ja asettele konvehtivuokaan ja siirrä jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki!
Jos huonelämpö on korkea, säilytä konvehdit jääkaapissa. Konvehdit maistuvat jääkaappikylminä tai huoneenlämpöisinä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat