Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaakeksit – pinnalta rapeita, sisältä sopivan sitkeitä ja tietysti täydellisen suklaisia!

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Suklaakeksit suorastaan sulavat suussa. Suklaasattumilla kruunatut keksit maistuvat vaikkapa kylmän maidon kera. Poimi helppo resepti ja valmistaudu herkkuhetkeen!

25.1.2022
Reseptin ainekset
noin 20 kpl
Suklaakeksit
150 g
voita tai leivontamargariinia
1½ dl
sokeria
1½ dl
fariinisokeria
1 tl
vaniljasokeria
1
muna (M-koko)
4 dl
kakkuvehnäjauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
⅓ tl
suolaa
150 g
tumma- tai maitosuklaahippuja (tai tummaa suklaata rouhittuna)

Suklaakeksit – ohje:

  1. Sulata voi kulhossa. Lisää sokerit ja vatkaa hyvin sekaisin. Riko muna sekaan ja vatkaa vaahdoksi.
  2. Mittaa kuivat aineet toiseen kulhoon ja sekoita hyvin. Sekoita jauhoseos taikinaan lastalla. Lisää suklaahiput lopuksi taikinaan.
  3. Ota noin 2 ruokalusikallista taikinaa ja pyöritä palloksi. Asettele taikinapallot leivinpaperin päälle pellille, jätä väliin reilusti tilaa.
  4. Paista suklaakeksejä 180 asteessa uunin keskitasolla 10‒12 minuuttia. Liu'uta suklaakeksit leivinpapereineen pois pelliltä ja anna jäähtyä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt