Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaakääretorttu – kierteissä piileskelee maitosuklaatäytettä ja pensasmustikoita

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Suklaakääretorttu on täytteensä ansiosta ihanan mehevä. Tarjoile suklaakääretorttu esimerkiksi kahvipöydässä tai jälkiruokana. Nappaa helppo resepti!

2.8.2023
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
4
munaa
1½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
½ tl
leivinjauhetta
Täyte
2 dl
kuohukermaa
200 g
maitosuklaata
300 g
maustamatonta tuorejuustoa
1 dl
tomusokeria
2 rkl
kaakaojauhetta
Lisäksi
150 g
pensasmustikoita
(suklaarouhetta)

Suklaakääretorttu – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri paksuksi vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi seos vaahtoon ja sekoita varovasti käännellen.
  3. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  4. Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia.
  5. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Jätä pohjapaperi torttupohjan päälle. Anna jäähtyä.
  6. Valmista täyte. Paloittele suklaa kulhoon ja sulata se mikrossa (600 W, noin 2 minuuttia, sekoita välillä) tai vesihauteessa.
  7. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri tasaiseksi sähkövatkaimella. Lisää suklaasula tuorejuustoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi kermavaahto.
  8. Levitä noin puolet täytteestä jäähtyneelle pohjalle. Ripottele pensasmustikoita pinnalle, jätä muutama koristeluun. Kääri levy rullaksi. Siirrä torttu peitettynä kylmään tekeytymään puoleksi tunniksi.
  9. Pursota loppu täyte kääretortun pinnalle ja viimeistele suklaakääretorttu pensasmustikoilla ja suklaarouheella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt