Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaajuustokakku

2 h 35 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 1 h 50 min

Suklaajuustokakun täyteläisyyden salaisuutena on tuorejuuston, ranskankerman ja tumman suklaan mehevä makumaailma. Tätä täyteläistä herkkua on pakko ottaa aina pieni pala lisää...

11.5.2012
Reseptin ainekset
12 palaa
Pohja
200 g
leivontamargariinia (rasvaa 80 %)
1 dl
sokeria
2 kpl
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
400 g
tuorejuustoa
2 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
200 g
tummaa suklaata
3 kpl
munaa
1 dl
sokeria
Koristeluun
5 dl
kirsikoita

Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan (Ø 26 cm) pohjalle.

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Sekoita kaikki pohjan huoneenlämpöiset raaka-aineet sähkövatkaimella kuohkeaksi taikinaksi, noin 3 minuuttia. Levitä ja painele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Nosta vuoka kylmään täytteen valmistamisen ajaksi.

Sekoita täytteen tuorejuusto ja kerma.

Sulata suklaa mikroaaltouunissa (sulatusteholla) tai vesihauteessa. Lisää täytteeseen.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita vaahto ja suklaa-tuorejuustoseos varovasti tasaiseksi.

Kaada suklaa-juustotäyte pohjan päälle vuokaan. Paista suklaajuustokakkua uunin alatasolla noin 50 minuuttia.

Jäähdytä juustokakku kunnolla (esim. jääkaapissa) ennen tarjoilua.

Koristele suklaajuustokakku tuoreilla kirsikoilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt