Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suklaa-pähkinämuffinit – tuplasuklainen nautinto herkkusuille

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Suklaiset pähkinämuffinit on kuin tehty herkkusuille! Mehevissä, tummalla suklaalla ja valkosuklaalla aateloiduissa muffineissa on suklaata sekä taikinassa että kuorrutuksessa.

11.11.2010
Reseptin ainekset
15 kpl
250 g
voita
3½ dl
sokeria
4 kpl
munaa
5 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
150 g
tummaa suklaata (rouhittuna)
130 g
valkosuklaata (rouhittuna)
100 g
maapähkinöitä (rouhittuna)
2½ dl
kuohukermaa

Suklaa-pähkinämuffinit valmistuvat näin:

  1. Vaahdota keskenään huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää seokseen kananmunat yksitellen.
  2. Yhdistä keskenään kuivat aineet ja lisää ne seokseen. Lisää suklaa- ja pähkinärouheet ja kerma. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 180 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Nosta uunista ja anna jäähtyä.
  4. Koristele muffinien pinta esimerkiksi pähkinärouheella ja miedolla lämmöllä mikrossa sulatetulla valkosuklaalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt