4(9)
Suklaa-pähkinämuffinit – tuplasuklainen nautinto herkkusuille
Kasvis
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Suklaiset pähkinämuffinit on kuin tehty herkkusuille! Mehevissä, tummalla suklaalla ja valkosuklaalla aateloiduissa muffineissa on suklaata sekä taikinassa että kuorrutuksessa.
11.11.2010
 |
Maku
Reseptin ainekset
15 kpl
250 gvoita
3½ dlsokeria
4 kplmunaa
5 dlvehnäjauhoja
1 dlkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
150 gtummaa suklaata (rouhittuna)
130 gvalkosuklaata (rouhittuna)
100 gmaapähkinöitä (rouhittuna)
2½ dlkuohukermaa

Suklaa-pähkinämuffinit valmistuvat näin:

  1. Vaahdota keskenään huoneenlämpöinen voi ja sokeri. Lisää seokseen kananmunat yksitellen.
  2. Yhdistä keskenään kuivat aineet ja lisää ne seokseen. Lisää suklaa- ja pähkinärouheet ja kerma. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 180 asteessa keskitasolla noin 15 minuuttia tai kunnes taikina on kypsää. Nosta uunista ja anna jäähtyä.
  4. Koristele muffinien pinta esimerkiksi pähkinärouheella ja miedolla lämmöllä mikrossa sulatetulla valkosuklaalla.
5 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo