Maku

Spagetti carbonara

15 min
{
Aktiivinen15 min
Passiivinen
4.04
2
Kuvat Satu Nyström


Ainekset (4 annosta)

  • 350 gspagettia
  • 140 gpekonia
  • 2 kplmunaa
  • 1 dlruokakermaa
  • 50 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
Tulosta

Keitä spagetti napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.

Silppua sillä aikaa pekonit ja kumoa ne kylmälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pekonit rapeiksi.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma, parmesaaniraaste, suola ja pippuri. Vatkaa kuplivaksi. Valuta pasta siivilässä ja kumoa kattilaan. Kääntele pekonit kuuman spagetin joukkoon. Lisää munaseos vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen. Kuuma spagetti kypsentää munaseoksen, mutta jättää sen kermaiseksi.

Tarjoa spagetti carbonara parmesaanijuustoraasteen kera.

MITÄ PIDIT?
4.04