Spagetti carbonara

15 min
4
2

Spagetti carbonara

Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 350 gspagettia
  • 140 gpekonia
  • 2 kplmunaa
  • 1 dlruokakermaa
  • 50 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Keitä spagetti napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.

Silppua sillä aikaa pekonit ja kumoa ne kylmälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pekonit rapeiksi.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma, parmesaaniraaste, suola ja pippuri. Vatkaa kuplivaksi. Valuta pasta siivilässä ja kumoa kattilaan. Kääntele pekonit kuuman spagetin joukkoon. Lisää munaseos vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen. Kuuma spagetti kypsentää munaseoksen, mutta jättää sen kermaiseksi.

Tarjoa spagetti carbonara parmesaanijuustoraasteen kera.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä