Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Spagetticarbonara

15 min
10.4.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
350 g
spagettia
140 g
pekonia
2 kpl
munaa
1 dl
ruokakermaa
50 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Spagetticarbonara – ohje:

  1. Keitä spagetti napakan kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Silppua sillä aikaa pekonit ja kumoa ne kylmälle pannulle. Kuumenna pannu ja paista pekonit rapeiksi.
  3. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma, parmesaaniraaste, suola ja pippuri. Vatkaa kuplivaksi. Valuta pasta siivilässä ja kumoa kattilaan. Kääntele pekonit kuuman spagetin joukkoon. Lisää munaseos vähän kerrallaan, koko ajan sekoittaen. Kuuma spagetti kypsentää munaseoksen, mutta jättää sen kermaiseksi.
  4. Tarjoa spagetticarbonara parmesaanijuustoraasteen kera.

Etsitkö perinteistä ohjetta? Katso täältä pasta carbonaran resepti!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt