


Soijarouhe-makaronilaatikko – kaikkien rakastaman arkiruoan kasvisversio
1 h 0 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 35 min
Soijarouhe-makaronilaatikko täyttää kaikki täydellisen arkiruoan vaatimukset. Se on helppo valmistaa, superherkullinen ja maistuu vieläpä koko perheelle. Ota talteen luotto-ohje, joka pelastaa arjen ruokakriiseiltä!
Reseptin ainekset
6 annosta
Soijarouhe-makaronilaatikko
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 dl
soijarouhetta
300 g
täysjyväpastaa
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
soijarouhemausteseosta (Meira)
½ rkl
paprikajauhetta
7 dl
kevytmaitoa
2
munaa
50 g
juustoa (raastettuna)
Soijarouhe-makaronilaatikko – ohje:
- Kiehauta vesi ja liemikuutio. Keitä soijarouhetta liemessä noin 5 minuuttia.
- Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
- Hienonna sipulit. Kuumenna rasva pannulla. Paista sipuleita ja valutettua soijarouhetta hetki. Mausta.
- Sekoita maustettu soijarouhe makaronien joukkoon, ja kumoa seos kevyesti voideltuun uunivuokaan.
- Sekoita maitoon munat ja kaada makaroniseoksen päälle. Ripottele makaronilaatikon pinnalle juustoraaste.
- Paista soijarouhe-makaronilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
Vinkki!
Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti. Jauhelihan voi helposti korvata soijarouheella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat