Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Soijarouhe-makaronilaatikko – kaikkien rakastaman arkiruoan kasvisversio

1 h 0 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 35 min

Soijarouhe-makaronilaatikko täyttää kaikki täydellisen arkiruoan vaatimukset. Se on helppo valmistaa, superherkullinen ja maistuu vieläpä koko perheelle. Ota talteen luotto-ohje, joka pelastaa arjen ruokakriiseiltä!

22.9.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
Soijarouhe-makaronilaatikko
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
2 dl
soijarouhetta
300 g
täysjyväpastaa
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
1 rkl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
1 rkl
soijarouhemausteseosta (Meira)
½ rkl
paprikajauhetta
7 dl
kevytmaitoa
2
munaa
50 g
juustoa (raastettuna)

Soijarouhe-makaronilaatikko – ohje:

  1. Kiehauta vesi ja liemikuutio. Keitä soijarouhetta liemessä noin 5 minuuttia.
  2. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  3. Hienonna sipulit. Kuumenna rasva pannulla. Paista sipuleita ja valutettua soijarouhetta hetki. Mausta.
  4. Sekoita maustettu soijarouhe makaronien joukkoon, ja kumoa seos kevyesti voideltuun uunivuokaan.
  5. Sekoita maitoon munat ja kaada makaroniseoksen päälle. Ripottele makaronilaatikon pinnalle juustoraaste.
  6. Paista soijarouhe-makaronilaatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Vinkki!

Katso myös perinteisen makaronilaatikon resepti. Jauhelihan voi helposti korvata soijarouheella.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt