Kiireisten aamujen pelastus
Snickers-tuorepuuro − kuin puraisu suklaapatukkaa, mutta paljon terveellisempää
3 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 3 h 0 min
Kahden kerroksen tuorepuurossa ihastuttavat Snickers-patukasta tutut maut. Sekoita vain ainekset ja jääkaappi hoitaa loput. Pellavansiemenet tuovat puuroon rakennetta ja purutuntumaa. Voit käyttää niiden tilalla myös chiansiemeniä.
Reseptin ainekset
1–2 annosta
Vaalea kerros
½ dl
kaurahiutaleita
1 rkl
pellavansiemeniä
1 dl
vaniljanmakuista kreikkalaista kasvipohjaista jogurttia (esim. Alpro Greek Style)
1 tl
maapähkinävoita (suolattua)
noin ½ dl
kaura-, soija- tai mantelijuomaa
Suklaakerros
½ dl
kaurahiutaleita
1 rkl
pellavansiemeniä
1 tl
kaakaojauhetta
1 rkl
vaahterasiirappia
noin 1 dl
kaura-, soija- tai mantelijuomaa
Lisäksi
1 rkl
maapähkinävoita
1–2 rkl
suolapähkinöitä
Snickers-tuorepuuro − ohje:
- Sekoita kaurahiutaleet, pellavansiemenet, jogurtti, maapähkinävoi ja kasvijuoma kannellisessa rasiassa.
- Mittaa suklaakerroksen aineet toiseen rasiaan. Nosta rasiat jääkaappiin tekeytymään yön yli tai noin 3 tunniksi. Jos puuro tuntuu tekeytymisen jälkeen liian paksulta, sekoita joukkoon tilkka kasvimaitoa.
- Kokoa puuroannos kerroksittain lasiin tai kulhoon. Lusikoi 1 rkl maapähkinävoita pohjalle ja lisää vuorotellen päälle vaaleaa ja suklaista puuroa. Ripottele suolapähkinöitä pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat