Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Saaristolaisleivän kaveri

Smetanasilli – juhlapöydän klassikkokala valmistuu helposti ja vikkelästi

2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min

Smetanasilli maistuu juhlapöydässä ympäri vuoden: joulupöydässä se herkutellaan saaristolaisleivän päällä, kesällä varhaisperunoiden kanssa.

9.12.2024
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 pkt (noin 200 g)
matjessillifileitä
1
pieni punasipuli
½ rku
tilliä hienonnettuna
1 prk (120 g)
smetanaa
½ tl
mustapippuria

Smetanasilli – ohje:

  1. Leikka sillifileet pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli.
  2. Sekota kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi.
  3. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään. Koristele hienonnetulla tillillä ja halutessasi punasipulisilpulla.
  4. Tarjoa alkupalana tai pikkysyötävänä esimerkiksi saaristolais- tai ruisleivän kanssa.

Vinkki!

Voit tuunata silliä lisäämällä siihen myös pari keitettyä kananmunaa hienonnettuna ja/tai yhden hapahkon omenan kuutioituna.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt