


Smetanainen punajuurisalaatti
1 h 30 min
{
Aktiivinen 1 h 0 min
Passiivinen 30 min
Punajuurisalaatti on brunssin tai joulupöydän herkullinen väriläiskä. Salaatti on niin helppo tehdä, ettei kaupan valmisversioihin ole tarvetta. Katso resepti!
Reseptin ainekset
4 annosta
Punajuurisalaatti
250 g
punajuuria
120 g
smetanaa
2 rkl
punasipulia hienonnettuna
2 tl
piparjuurta raastettuna
suolaa
mustapippuria myllystä
Punajuurisalaatti smetanalla valmistuu näin:
Keitä punajuuret kypsiksi ja anna jäähtyä hetki. Kuori punajuuret ja raasta raasteeksi.
Sekoita kulhossa smetana, raastettu piparjuuri, hienonnettu punasipuli ja raastettu punajuuri.
Mausta suolalla ja pippurilla, peitä kulho kelmulla ja nosta salaatti maustumaan jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa piparjuurta, suolaa tai mustapippuria.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat