Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sitruuna-lakritsikuppikakut

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Kirpsakka sitruuna ja laku ovat ihan mahtava pari! Testaa tätä yhdistelmää ihanien kuppikakkujen kuorrutteessa.

9.9.2016
Reseptin ainekset
12 kpl
Kuppikakut
150 g
voita
3 kpl
munaa (M-koko)
2 1/2 dl
sokeria
4 dl
vehnäjauhoja
1 1/2 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
turkkilaista jogurttia
Kuorrutus
400 g
tuorejuustoa (sitruunanmakuista, Valio)
50 g
voita (huoneenlämpöisenä)
4 dl
tomusokeria
1/2 dl
lakritsikastiketta
Pinnalle
1 dl
makeisia (lakritsipaloja)
2 rkl
lakritsikastiketta
2 rkl
strösseleitä (lakritsi)

Sitruuna-lakritsikuppikakut – ohje:

  1. Sulata voi ja anna jäähtyä.
  2. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi.
  3. Yhdistä jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita joukkoon varovasti myös voisula ja jogurtti. Vältä turhaa sekoittamista.
  4. Jaa taikina kuppikakkuvuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrutus. Vatkaa sitruunatuorejuusto ja pehmeä voi sähkövatkaimella keskenään. Lisää tomusokeri ja sekoita kuorrutus tasaiseksi.
  6. Koverra pieni kolo kuppikakun keskelle ja valuta sinne lakritsikastiketta (noin 1 tl/kuppikakku). Pursota tai lusikoi kuorrutus kuppikakkujen pinnalle.
  7. Koristele kuppikakut lakritsimakeisilla, -kastikkeella ja -strösseleillä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt