Maku

Sitruunajuustokakku

20 min
5
0

Herkullisen raikas sitruunainen juustokakku kupissa on lämpimän kesäpäivän ehdoton herkku. Suussasulava täyte yhdistettynä raparperihilloon ja keksinmuruihin tekee herkuttelusta täydellisen.
Tulosta
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (7 annosta)

  • 400 gphiladelphia tuorejuustoa
  • 3 dlvispikermaa
  • 7 kplDigestive-keksejä
  • 3-5 rklsokeria
  • 1 kplsitruunan kuori
  • 1,5 kplsitruunanmehua
  • 1 dlraparperihilloa

Lisäksi

  • Sitruunanviipaleita koristeeksi.

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon tuorejuusto sekä sitruunan kuoriraaste ja -mehu. Lisätään sopiva määrä sokeria. Vatkataan seos sileäksi. Murustellaan Digestive-keksit leivinpaperin välissä ja jaetaan kuppeihin tai lasimaljoihin. Pursotetaan päälle täytettä ja kuorrutetaan raparperihillolla. Koristellaan sitruunanpalasilla. Laitetaan hetkeksi kylmään ja nautitaan kylmänä.

MITÄ PIDIT?
5