Maku

Sitruunajuustokakku

20 min
5
0

Herkullisen raikas sitruunainen juustokakku kupissa on lämpimän kesäpäivän ehdoton herkku. Suussasulava täyte yhdistettynä raparperihilloon ja keksinmuruihin tekee herkuttelusta täydellisen.
Tulosta
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä

Ainekset (7 annosta)

  • 400 gphiladelphia tuorejuustoa
  • 3 dlvispikermaa
  • 7 kplDigestive-keksejä
  • 3-5 rklsokeria
  • 1 kplsitruunan kuori
  • 1,5 kplsitruunanmehua
  • 1 dlraparperihilloa

Lisäksi

  • Sitruunanviipaleita koristeeksi.

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon tuorejuusto sekä sitruunan kuoriraaste ja -mehu. Lisätään sopiva määrä sokeria. Vatkataan seos sileäksi. Murustellaan Digestive-keksit leivinpaperin välissä ja jaetaan kuppeihin tai lasimaljoihin. Pursotetaan päälle täytettä ja kuorrutetaan raparperihillolla. Koristellaan sitruunanpalasilla. Laitetaan hetkeksi kylmään ja nautitaan kylmänä.

MITÄ PIDIT?
5