Kotivinkki

Sitruunainen marenkikakku

1 h 30 min
4.33
9

Sitruunavaahdolla täytetty raikas marenkikakku kruunaa keväisen juhlan. Kuorruta tyylikäs täytekakku sveitsiläisellä marengilla, ja koristele vapaalla tyylillä.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (10-15 )

Kakkupohja

  • 3kananmunaa
  • 2 ½ dlsokeria
  • 50 gvoita sulatettuna
  • 1 dlmaitoa
  • 2 tlleivinjauhetta
  • 3 ½ dlvehnäjauhoja

Sitruunavaahtotäyte

  • 2pestyä sitruunaa
  • 2 dlsokeria
  • 50 gvoita
  • 2 rklmaissitärkkelystä (Maizena)
  • 4kananmunankeltuaista
  • 1vaniljatanko
  • 3liivatelehteä
  • 2 tlsitruunamehua
  • 4 dlkuohukermaa

Kakun kostutus

  • 1 ½ dlmaitoa
  • 2 tlvaniljasokeria

Kakun marenkikuorrutus (sveitsiläinen marenki)

  • 4kananmunanvalkuaista
  • 3 dlsokeria
  • ½sitruunan mehu

Tee näin

1 h 30 min
{
AKTIIVINEN1 h 30 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4.33