1. Sulata voi. Aja keksit muruiksi monitoimikoneessa ja lisää voisula. Pingota halkaisijaltaan 23–25 senttiä olevan irtopohjavuoan reunojen ja pohjan väliin leivinpaperi. Tasoita muruseos vuoan pohjalle. Laita pohja jääkaappiin odottamaan täytteen valmistumista.
2. Pese sitruunat hyvin, raasta kuoret ja purista mehu.
3. Erottele kananmunat. Laita valkuaiset jääkaappiin odottamaan ja keltuaiset paksupohjaiseen kattilaan. Lisää kattilaan myös sitruunan mehu, kuoriraaste, maissitärkkelys, vesi ja sokeri. Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
4. Kuumenna sitruunaseosta pohjaa myöten tiuhaan sekoittaen, kunnes se sakenee ja kiehahtaa. Älä enää keitä. Purista liivatelehdistä vesi ja sulata liivatteet seokseen. Lisää myös tuorejuusto. Sekoita tasaiseksi ja kaada kulhoon jäähtymään.
5. Vatkaa kerma vaahdoksi. Nosta kermavaahto sitruuna-tuorejuustoseokseen. Kaada seos keksipohjalle.
6. Valmista valkosuklaamousse. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Sekoita tuorejuusto ja sokeri. Paloittele suklaa paksupohjaiseen kattilaan ja sulata se miedolla lämmöllä tiuhaan sekoittaen. Sekoita suklaasula tuorejuuston joukkoon.
7. Huuhtele kattila ja jätä pohjalle 1 rkl vettä. Kuumenna vesi, nosta kattila pois levyltä ja sulata siihen kuivaksi puristetut liivatelehdet. Kaada liivateseos koko ajan sekoittaen valkosuklaa-juustoseokseen.
8. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa tiiviiksi vaahdoksi. Sekoita vaahto valkosuklaajuustoseokseen nuolijalla nostellen. Kaada se sitruunakerroksen päälle.
9. Anna kakun hyytyä vähintään viisi tuntia jääkaapissa.
10. Koristele kauden marjoilla, vuole pinnalle valkosuklaata kuorimaveitsellä ja sitruunasuikaleita sitrusraudalla.
Huom! Kakun tekeytymisaika on 5 tuntia.