Sinappinen parsa-perunasalaatti
{
Aktiivinen
Passiivinen
Keväisen raikas perunasalaatti syntyy paahdetuista parsoista ja herneenversoista. Kastikkeessa maistuu kokojyväsinappi!
KA
MA
0
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.3.2017

Sinappinen parsa-perunasalaatti
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 500 gperunoita
- 5 kplvihreää parsaa
- 1 kplvarsisellerin vartta
- herneenversoja
Kastike
- 1 rklkokojyväsinappia
- 3 rkloliiviöljyä
- 1 rklsitruunamehua
Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi.
Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.
Sekoita kulhossa perunat ja parsat. Lisää joukkoon siivutettu varsiselleri ja herneenversoja.
Sekoita eri kulhossa kastikkeen ainekset. Kääntele kastike salaattiin.