Sinappinen parsa-perunasalaatti

0
0

Sinappinen parsa-perunasalaatti

Keväisen raikas perunasalaatti syntyy paahdetuista parsoista ja herneenversoista. Kastikkeessa maistuu kokojyväsinappi!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 500 gperunoita
  • 5 kplvihreää parsaa
  • 1 kplvarsisellerin vartta
  • herneenversoja

Kastike

  • 1 rklkokojyväsinappia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsitruunamehua

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi.

Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

Sekoita kulhossa perunat ja parsat. Lisää joukkoon siivutettu varsiselleri ja herneenversoja.

Sekoita eri kulhossa kastikkeen ainekset. Kääntele kastike salaattiin.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä