0(0)
Sinappinen parsa-perunasalaatti
Kasvis
Maidoton
Keväisen raikas perunasalaatti syntyy paahdetuista parsoista ja herneenversoista. Kastikkeessa maistuu kokojyväsinappi!
Julkaistu 13.3.2017
Maku
Reseptin ainekset
2 annosta
500 gperunoita
5 kplvihreää parsaa
1 kplvarsisellerin vartta
herneenversoja
Kastike
1 rklkokojyväsinappia
3 rkloliiviöljyä
1 rklsitruunamehua

Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi.

Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

Sekoita kulhossa perunat ja parsat. Lisää joukkoon siivutettu varsiselleri ja herneenversoja.

Sekoita eri kulhossa kastikkeen ainekset. Kääntele kastike salaattiin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.