Maku

Sinappinen parsa-perunasalaatti

{
Aktiivinen
Passiivinen
Keväisen raikas perunasalaatti syntyy paahdetuista parsoista ja herneenversoista. Kastikkeessa maistuu kokojyväsinappi!
KA
MA
0
0
Julkaistu: 13.3.2017


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 500 gperunoita
  • 5 kplvihreää parsaa
  • 1 kplvarsisellerin vartta
  • herneenversoja

Kastike

  • 1 rklkokojyväsinappia
  • 3 rkloliiviöljyä
  • 1 rklsitruunamehua
Tulosta

Kuori ja keitä perunat 15 minuuttia kunnes ne ovat juuri kypsiä. Valuta ja anna jäähtyä. Leikkaa perunat isoiksi paloiksi.

Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

Sekoita kulhossa perunat ja parsat. Lisää joukkoon siivutettu varsiselleri ja herneenversoja.

Sekoita eri kulhossa kastikkeen ainekset. Kääntele kastike salaattiin.

Kommentoi »