Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sillisalaatti

15 min

Sillisalaatti on on herkullinen lisä kalapöytään. Sillisalaatin maun salaisuutena on maukas majoneesi-ranskankermakastike. Suosittelemme!

11.11.2010
Reseptin ainekset
10 annosta
10 kpl
keitettyä perunaa
5 kpl
keitettyä munaa
200 g
sinappisilakoita
2 kpl
salottisipulia
4 rkl
tuoretta tilliä (silputtuna)
1/2 dl
majoneesia
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
1/2 rkl
dijoninsinappia
1 tl
roseepippuria (kokonaisia murskattuina)
1/2 tl
mustapippuria (rouhittuna)

Sillisalaatti – ohje:

Lohko perunat, pieni sillit ja silppua kuoritut kananmunat ja sipulit.

Yhdistä majoneesi, ranskankerma, sinappi ja mausteet.

Yhdistä kaikki sillisalaatin ainekset keskenään. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kumoa sillisalaatti kulhoon ja koristele roseepippureilla.

Tarjoa sillisalaatti lisäkkeenä tai kalapöydässä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt