


Syvennä makua!
Sienisuola – kuivatuista sienistä ja merisuolasta valmistuu maukas pöytämauste
5 min
Oletko jo kokeillut sienisuolaa? Tämä aromaattisen maukas yleismauste valmistuu helposti vain kahdesta raaka-aineesta ja se sopii sekä pöytämausteeksi että ruoanvalmistukseen.
Reseptin ainekset
1 annos
5 dl
kuivattuja sieniä (esimerkiksi kantarelleja, suppilovahveroita, sikurirouskuja tai herkkutatteja)
1 rkl
karkeaa merisuolaa
Sienisuola – ohje:
- Hienonna kuivatut sienet ja karkea merisuola tehosekoittimessa jauheeksi.
- Purkita ja käytä monipuolisesti ruoanlaitossa ja pöytämausteena.
Vinkki!
Kurkkaa ohjeet myös sienten kuivaamiseen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat