Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Sienipyttipannu pelastaa, kun tarvitset nopeasti helppoa ja hyvää arkiruokaa! Suppilovahverot nostavat perinteisen annoksen uudelle tasolle.
KA
VE
MU
MA
LA
GL
0
Kuvat
Julkaistu 14.10.2020

Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 1salottisipuli
- 1valkosipulinkynsi
- 1 kgkeitettyä, kiinteää perunaa
- noin ¾ dloliiviöljyä
- 4 dlesivalmisteltuja suppilovahveroita tai muita sieniä
- 1 dlhienonnettua ruohosipulia
- 1 tlraastettua piparjuurta
- sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Sienipyttipannu valmistuu näin:
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi keitetyt perunat.
- Kuumenna öljy. Lisää pannulle perunat. Paista kauniin värisiksi.
- Lisää sienet ja anna niiden lämmetä.
- Ripottele päälle hienonnettuja yrttejä. Mausta sienipyttipannu piparjuurella, suolalla ja pippurilla.
Vinkki!
Korvaa osa perunoista keitetyillä juureksilla, kuten maa-artisokalla, juurisellerillä tai palsternakalla.

Perinteinen pyttipannu – superhelppo klassikkoruoka, joka maistuu koko perheelle
Maku

Japanilainen pyttipannu
Maku

Aasialainen pyttipannu
Maku

Kasvimaan pyttipannu
Maku

Pyttipannu herkkusienillä
Kotivinkki

Lautasellinen sienikaurattoa, kiitos! Syksyn lempeässä lohturuoassa maistuvat rosmariini ja hunaja
Kotivinkki

Suppilovahvero-perunamunakas – edellispäivän ylijääneet perunat saavat uuden elämän herkullisessa munakkaassa
Maku

Kantarellicouscous – sieniherkku, joka hurmaa sinutkin maullaan ja helppoudellaan
Kotivinkki