0(0)
Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio
Kasvis
Vegaaninen
Munaton
Maidoton
Laktoositon
Gluteeniton
15 min
Sienipyttipannu pelastaa, kun tarvitset nopeasti helppoa ja hyvää arkiruokaa! Suppilovahverot nostavat perinteisen annoksen uudelle tasolle.
14.10.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
4 annosta
1salottisipuli
1valkosipulinkynsi
1 kgkeitettyä, kiinteää perunaa
noin ¾ dloliiviöljyä
4 dlesivalmisteltuja suppilovahveroita tai muita sieniä
1 dlhienonnettua ruohosipulia
1 tlraastettua piparjuurta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Sienipyttipannu valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi keitetyt perunat.
  2. Kuumenna öljy. Lisää pannulle perunat. Paista kauniin värisiksi.
  3. Lisää sienet ja anna niiden lämmetä.
  4. Ripottele päälle hienonnettuja yrttejä. Mausta sienipyttipannu piparjuurella, suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Korvaa osa perunoista keitetyillä juureksilla, kuten maa-artisokalla, juurisellerillä tai palsternakalla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.