Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Sienipyttipannu pelastaa, kun tarvitset nopeasti helppoa ja hyvää arkiruokaa! Suppilovahverot nostavat perinteisen annoksen uudelle tasolle.
KA
VE
MU
MA
LA
GL
0
0
Julkaistu 14.10.2020


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1salottisipuli
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1 kgkeitettyä, kiinteää perunaa
  • noin ¾ dloliiviöljyä
  • 4 dlesivalmisteltuja suppilovahveroita tai muita sieniä
  • 1 dlhienonnettua ruohosipulia
  • 1 tlraastettua piparjuurta
  • sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Tulosta

Sienipyttipannu valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi keitetyt perunat.
  2. Kuumenna öljy. Lisää pannulle perunat. Paista kauniin värisiksi.
  3. Lisää sienet ja anna niiden lämmetä.
  4. Ripottele päälle hienonnettuja yrttejä. Mausta sienipyttipannu piparjuurella, suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Korvaa osa perunoista keitetyillä juureksilla, kuten maa-artisokalla, juurisellerillä tai palsternakalla.

Kommentoi »