


Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio
15 min
Sienipyttipannu pelastaa, kun tarvitset nopeasti helppoa ja hyvää arkiruokaa! Suppilovahverot nostavat perinteisen annoksen uudelle tasolle.
Reseptin ainekset
4 annosta
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
1 kg
keitettyä, kiinteää perunaa
noin ¾ dl
oliiviöljyä
4 dl
esivalmisteltuja suppilovahveroita tai muita sieniä
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 tl
raastettua piparjuurta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä
Sienipyttipannu valmistuu näin:
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi keitetyt perunat.
- Kuumenna öljy. Lisää pannulle perunat. Paista kauniin värisiksi.
- Lisää sienet ja anna niiden lämmetä.
- Ripottele päälle hienonnettuja yrttejä. Mausta sienipyttipannu piparjuurella, suolalla ja pippurilla.
Vinkki!
Korvaa osa perunoista keitetyillä juureksilla, kuten maa-artisokalla, juurisellerillä tai palsternakalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
