Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienipyttipannu – kotiruokaklassikon vartissa valmis vegeversio

15 min

Sienipyttipannu pelastaa, kun tarvitset nopeasti helppoa ja hyvää arkiruokaa! Suppilovahverot nostavat perinteisen annoksen uudelle tasolle.

14.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
1
salottisipuli
1
valkosipulinkynsi
1 kg
keitettyä, kiinteää perunaa
noin ¾ dl
oliiviöljyä
4 dl
esivalmisteltuja suppilovahveroita tai muita sieniä
1 dl
hienonnettua ruohosipulia
1 tl
raastettua piparjuurta
sormisuolaa, mustapippuria myllystä

Sienipyttipannu valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi tai viipaloi keitetyt perunat.
  2. Kuumenna öljy. Lisää pannulle perunat. Paista kauniin värisiksi.
  3. Lisää sienet ja anna niiden lämmetä.
  4. Ripottele päälle hienonnettuja yrttejä. Mausta sienipyttipannu piparjuurella, suolalla ja pippurilla.

Vinkki!

Korvaa osa perunoista keitetyillä juureksilla, kuten maa-artisokalla, juurisellerillä tai palsternakalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt