Reseptin ainekset
2
luomukananmunaa
6 dl
kevytmaitoa
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
hiivaleipäjauhoja
1 l
kantarelleja tai suppilovahveroita
öljyä
2 tl
currya
1 tl
suolaa
rouhittua mustapippuria
1 dl
juustoraastetta
Sienipannukakku – ohje:
- Sekoita munat, maito ja jauhot. Jätä taikina turpoamaan sienien käsittelyn ajaksi.
- Puhdista ja paloittele sienet pieniksi paloiksi.
- Kuumenna öljy pannulla ja lisää joukkoon curry, sekoittele. Lisää sienet ja kypsennä niitä viitisen minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Sekoita sienet ja juustoraaste taikinaan.
- Aseta leivinpaperi uunipannulle ja kaada taikina sen päälle. Tasoittele. Paista sienipannukakkua 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Vinkki!
Pannukakku maistuu mainiolta myös koululaisen välipalana. Sen voi lämmittää mikroaaltouunissa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat