Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Sienikebab – grillissä tirisee tänä kesänä herkkusienistä tehty houkuttelevan umaminen ”kebab”

1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min

Nyt grillataan sienikebabia! Marinoidut herkkusienet pujotetaan tiiviisti vartaaseen, paahdetaan kypsäksi grillissä ja vuollaan kebabin tapaan ohuiksi siivuiksi.

11.6.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
6–8 isoa
herkkusientä tai portobelloa
Marinadi
½
sitruunan mehu
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
savupaprikaa
1 tl
juustokuminaa
1 tl
valkosipulijauhetta
1 tl
sipulijauhetta
1 tl
oreganoa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
4
naanleipää
noin 2 dl
(vihreää) hummusta
noin ½ dl
vegaanista kebabkastiketta (esim. Super Safkaa) tai vegaanista valkosipulimajoneesia
1 rku
korianteria tai lehtipersiljaa

Sienikebab – ohje:

  1. Puhdista 6–8 isoa herkkusientä tai portobelloa ja poista kannat.
  2. Sekoita marinadin ainekset keskenään. Kääntele sienet marinadiin ja anna maustua puoli tuntia.
  3. Pujota sienet tiiviisti pitkään varrastikkuun. Jos käytät puista varrastikkua, liota sitä noin puoli tuntia vedessä ennen käyttöä.
  4. Grillaa sienivarrasta keskilämmöllä 15–20 minuuttia välillä käännellen, kunnes sienet ovat kypsiä.
  5. Vuole sienikebabista veitsellä lastuja. Tarjoa kebablastut paahdetun naanleivän, (vihreän) hummuksen, vegaanisen kebabkastikkeen taivalkosipulimajoneesin kanssa. Viimeistele korianterilla tai lehtipersiljalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt