


Sienestäjän leipä – sujauta muhkeiden leipäviipaleiden väliin piparjuurella terästettyä suolasienisalaattia ja palvikinkkua
4 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 4 h 0 min
Sienestäjän leipä täytetään nyt maistuvalla metsäsienisalaatilla, reilulla siivulla palvikinkkua ja rucolalla. Maistuvat eväsleivät ja termari repussa on kiva suunnata metsäretkelle!
Reseptin ainekset
4 kpl
4 dl
liotettuja suolasieniä
1
pieni makea sipuli
1 prk
piparjuurituorejuustoa (125 g, esim. Cantadou)
1 tl
sitruunamehua
Lisäksi
4
isoa vaaleaa juurileipäviipaletta
1 rku
rucolaa
4
isoa palvikinkkuviipaletta
Sienestäjän leipä – ohje:
- Liota sieniä liiasta suolasta noin 2–4 tuntia. Valuta sienet huolellisesti. Hienonna sienet ja sipuli. Sekoita tuorejuusto ja sitruunamehu joukkoon.
- Levitä puolet sienisalaatista kahdelle leipäviipaleelle. Paina rucola ja palvikinkkuviipaleet salaatin päälle. Lusikoi loppu salaatti kinkun päälle ja paina toiset viipaleet kevyesti kanneksi. Leikkaa sienestäjän leivät puoliksi.
Vinkki!
Liota suolasienet muutaman kerran vettä vaihtaen ja samalla maistellen, jotta saat sopivan suolaisuuden. Suolasienten reseptin löydät täältä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat