


Juhla-aterian päätteeksi
Sekahedelmäkiisseli – helppo jouluinen jälkiruoka kuivatuista hedelmistä
15 min
Sekahedelmäkiisseli on täyteläinen ja nostalginen herkku, jossa kuivatut hedelmät saavat pääosan. Tarjoa kiisseli sellaisenaan tai kermavaahdon kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 l
vettä
¾–1 dl
sokeria
1 ps (250 g)
kuivattuja sekahedelmiä
½–1 tl
kanelia
(2 rkl
sitruunanmehua)
Suurus
½ dl
vettä
3 rkl
perunajauhoja
Sekahedelmäkiisseli – ohje:
- Mittaa kattilaan vesi. Lisää hedelmät ja sokeri ja keitä noin 10 minuuttia.
- Valmista suurus sekoittamalla perunajauhot veteen. Lisää seos kattilaan ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin kiehahtaa.
- Mausta kanelilla ja halutessasi sitruunanmehulla.
- Tarjoa sekahedelmäkiisseli esimerkiksi jälkiruokana kermavaahdon kanssa.
Vinkki!
Voit halutessasi tarjota sekahedelmäkiisselin myös puuron kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat