Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapeat seesamipalat

Seesamipaneroitu tofu – tuplapanerointi eli kaksoisleivitys tekee tofusta erityisen rapeaa

20 min

Aasialaisittain marinoitu tofu paistetaan paneroituina viipaleina pannulla ja nautitaan pikkusyötävänä tai pääruokana esimerkiksi nuudeleiden tai riisin kanssa.

25.7.2005
Reseptin ainekset
2 annosta
1 pkt (300 g)
marinoitua tofua (Jalotofu Aasia)
½ dl
riisi- tai maissijauhoja
1
muna
½ dl
pankojauhoja
2 rkl
vaaleita seesaminsiemeniä
1 rkl
mustia seesaminsiemeniä
¼ tl
suolaa
(1
kevätsipuli)
Paistamiseen
rypsiöljyä
Nuoc cham -dippi
2–3
valkosipulinkynttä
1
chili
¾ dl
limen mehua
¾ dl
kalakastiketta
1 rkl
riisiviinietikkaa
½ dl
sokeria

Seesamipaneroitu tofu – ohje:

  1. Valuta tofu ja pyyhi sen pinta kuivaksi talouspaperilla.
  2. Valmista dippikastike. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Halkaise chili, poista siemenet ja kanta ja hienonna chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  3. Laita riisi- tai maissijauhot lautaselle. Riko muna kulhoon ja sekoita sen rakenne rikki haarukalla. Yhdistä pankojauhot ja seesaminsiemenet. Viipaloi tofu. Pyörittele viipaleet ensin riisi- tai maissijauhoissa, sitten kananmunassa ja lopuksi pankojauho-seesaminsiemensekoituksessa.
  4. Paista paneroidut tofuviipaleet pannulla öljyssä molemmin puolin rapeiksi ja tarjoa dippikastikkeen ja kevätsipulin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt