Kuvat
Julkaistu 25.7.2005

Seesamipaneroidut tofupihvit
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 500 gtofua
Marinadi
- 1/2 dlsoijakastiketta
- 1/4 dlmakeaa soijakastiketta (ketjap manis)
- 1 rkltuoretta inkivääriä (raasteena)
- 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
Panerointi
- 3/4 dlseesaminsiemeniä
Paistamiseen
- 1 rklruokaöljyä
Leikkaa helposti mureneva tofu varovasti noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Sekoita marinadin ainekset laakeapohjaisessa astiassa ja nosta viipaleet sinne maustumaan vartiksi. Käännä kertaalleen, jotta maut imeytyvät tasaisesti.
Pyyhi tofupaloista mausteet talouspaperiin ja painele pinta kuivaksi. Kääntele pihvit seesaminsiemenissä ja paista miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.
Tarjoa pihvien tapaan kasvislisäkkeiden kanssa tai nosta paahdetuille leipäviipaleille salaatin ja vihannesten kanssa.