Maku

Seesamipaneroidut tofupihvit

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu 25.7.2005


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 500 gtofua

Marinadi

  • 1/2 dlsoijakastiketta
  • 1/4 dlmakeaa soijakastiketta (ketjap manis)
  • 1 rkltuoretta inkivääriä (raasteena)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)

Panerointi

  • 3/4 dlseesaminsiemeniä

Paistamiseen

  • 1 rklruokaöljyä
Tulosta

Leikkaa helposti mureneva tofu varovasti noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Sekoita marinadin ainekset laakeapohjaisessa astiassa ja nosta viipaleet sinne maustumaan vartiksi. Käännä kertaalleen, jotta maut imeytyvät tasaisesti.

Pyyhi tofupaloista mausteet talouspaperiin ja painele pinta kuivaksi. Kääntele pihvit seesaminsiemenissä ja paista miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi molemmin puolin.

Tarjoa pihvien tapaan kasvislisäkkeiden kanssa tai nosta paahdetuille leipäviipaleille salaatin ja vihannesten kanssa.

Kommentoi »