


Maailman helpoin kalatartar tehdään valmiista savusiiasta – viimeistele raikkaalla limemajoneesilla ja yrteillä!
30 min
Kokoa huvittavan helppo ja superherkullinen savukalatartar valmiista lämminsavu- ja kylmäsavusiiasta. Hienonnettu tilli, kaprikset, punasipuli ja raikas limemajoneesi kruunaavat herkun.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
1 (noin 900 g)
savusiika
200 g
kylmäsavusiikafileetä (esim. Pirkka)
1 pieni
punasipuli
3 rkl
pieniä kapriksia
3 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
3 rkl
tilliä hienonnettuna
¼ tl
merisuolahiutaleita
¼ tl
mustapippuria
Limemajoneesi
1 dl
majoneesia
1
limen raastettu kuori ja mehu
¼ tl
sokeria
Savukalatartar – ohje:
- Poista savusiiasta nahka ja ruodot. Viipaloi kylmäsavusiika tarvittaessa. Kuori ja hienonna punasipuli. Valuta kaprikset.
- Sekoita limemajoneesin ainekset.
- Levitä kalapalat tarjoiluvadille. Ripottele päälle punasipulit, kaprikset ja yrtit. Lusikoi päälle limemajoneesia.
Vinkki!
Voit koota kalavadin ja sekoittaa kastikkeen jo edellisenä päivänä valmiiksi jääkaappiin, mutta lisää yrtit ja kastike vadille vasta juuri ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat