Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Savukala-perunasalaatti

20 min

Savukala-perunasalaatti on ihana kesäherkku! Kapriksinen kastike maistuu täydelliseltä savustetun siian, uusien perunoiden ja sipulin kera.

14.6.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
Savukala-perunasalaatti
1 kg
uutta perunaa (keitettynä)
2
punasipulia (varsineen)
1 rku
friseesalaattia
500 g
savustettua siikaa
Kastike
2 rkl
sitruunamehua
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
kapriksia
1 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
1 tl
hunajaa
Lisäksi
tillinoksia
sitruunanlohkoja

Savukala-perunasalaatti – ohje:

  1. Paloittele keitetyt perunat. Pese ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Hienonna sipulinvarret.
  2. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti pieneksi. Murra savusiiat ruodottomiksi, nahattomiksi paloiksi.
  3. Vatkaa kastikkeen ainekset kulhossa keskenään. Sekoita joukkoon kasvikset. Kumoa perunasalaatti halutessasi vadille.
  4. Levitä päälle kalapalat. Ripottele savukala-perunasalaatin päälle tillinoksia ja sitruunalohkoja.

Vinkki!

Katso myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt