Ruusukaalisalaatti hurmaa juhlapöydässä paitsi maullaan myös ulkomuodollaan. Nopeasti pannulla paistetut ruusukaalinlehdet säilyttävät upean vihreän värinsä, jota omena ja sinihomejuusto täydentävät tarjoiluvadilla. Kokeile ja ihastut!
Huuhtele ruusukaalit. Leikkaa kaaleista kannat ja irrota lehdet.
Lohko omenat kuorineen ja hienonna valkosipulinkynnet.
Paista kaalinlehtiä pannulla öljyssä keskilämmöllä noin 5 minuuttia, kunnes ne kypsyvät ja saavat hieman väriä. Lisää valkosipuli ja omenalohkot. Paista vielä hetki, kunnes omenat lämpiävät.
Mausta suolalla, pippurilla ja kanelilla. Paloittele sinihomejuusto salaatin joukkoon.
Vinkki!
Voit myös leikata kaalit kahteen tai neljään osaan koosta riippuen.