Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruusukaalipasta – mainio arkipasta valmistuu helposti ja nopeasti simppeleistä raaka-aineista

20 min

Ruusukaalipasta sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon, kun käytät pastan valmistukseen papupastaa. Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun mausteet pysyvät simppeleinä.

10.11.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
ruusukaaleja
150 g
punakaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
chilihiutaleita
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
sitruunamehua
200 g
pastaa (papufettuccinea, Risenta)

Ruusukaalipasta valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat. Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.
  2. Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää punakaali ja sipulit pannulle ja paista vielä muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt