Maku

Ruusukaalipasta – mainio arkipasta valmistuu helposti ja nopeasti simppeleistä raaka-aineista

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Ruusukaalipasta sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon, kun käytät pastan valmistukseen papupastaa. Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun mausteet pysyvät simppeleinä.
GL
MA
MU
VE
5
1
Julkaistu: 10.11.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 300 gruusukaaleja
  • 150 gpunakaalia
  • 1sipuli
  • 2valkosipulinkynttä
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria
  • ¼ tlchilihiutaleita
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 rklsitruunamehua
  • 200 gpastaa (papufettuccinea, Risenta)
Tulosta

Ruusukaalipasta valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat. Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.
  2. Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää punakaali ja sipulit pannulle ja paista vielä muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.
1 kommentti