Maku

Ruusukaali-papupasta

20 min
5
0

Ruusukaali-papupasta

GL
MA
MU
VE
0
5
Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin. Tässä on täydellinen syyspasta, joka sopii moneen ruokavalioon!
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gruusukaaleja
  • 150 gpunakaalia
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 3 rklrypsiöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tlchilihiutaleita
  • 1 tlsitruunankuoriraastetta
  • 1 rklsitruunamehua
  • 200 gpastaa (papufettuccinea, Risenta)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Valmista ruusukaali-papupasta näin:

Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat.

Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.

Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä.

Lisää punakaali ja sipulit. Paista vielä muutama minuutti.

Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä