


Ruusukaalipasta – mainio arkipasta valmistuu helposti ja nopeasti simppeleistä raaka-aineista
20 min
Ruusukaalipasta sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon, kun käytät pastan valmistukseen papupastaa. Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun mausteet pysyvät simppeleinä.
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
ruusukaaleja
150 g
punakaalia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
¼ tl
chilihiutaleita
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1 rkl
sitruunamehua
200 g
pastaa (papufettuccinea, Risenta)
Ruusukaalipasta valmistetaan näin:
- Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat. Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.
- Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää punakaali ja sipulit pannulle ja paista vielä muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat