5(1)
Ruusukaalipasta – mainio arkipasta valmistuu helposti ja nopeasti simppeleistä raaka-aineista
gluteeniton
maidoton
munaton
vegaani
laktoositon
kasvis
20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen
Ruusukaalipasta sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon, kun käytät pastan valmistukseen papupastaa. Ruusukaalit saavat pannulla paistettaessa ihanan aromin, joka pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun mausteet pysyvät simppeleinä.
Julkaistu 10.11.2016
Maku
Reseptin ainekset 4 annosta
300 gruusukaaleja
150 gpunakaalia
1sipuli
2valkosipulinkynttä
3 rklrypsiöljyä
1 tlsuolaa
½ tlmustapippuria
¼ tlchilihiutaleita
1 tlsitruunankuoriraastetta
1 rklsitruunamehua
200 gpastaa (papufettuccinea, Risenta)

Ruusukaalipasta valmistetaan näin:

  1. Huuhtele ja halkaise ruusukaalit, poista kovat kannat. Suikaloi punakaali ja hienonna sipulit.
  2. Paista ruusukaaleja pannulla, kunnes ne saavat hiukan väriä. Lisää punakaali ja sipulit pannulle ja paista vielä muutama minuutti. Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja sitruunalla.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja sekoita paistettujen kasvisten joukkoon.
1 kommentti