Ruokaisa sienipiirakka
55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
8 annosta
500 g
ruis-perunataikinaa (pakaste)
Täyte
1 kpl
purjoa
2 kpl
sipulia
340 g
tuoreita herkkusieniä
1 rkl
voita
50 g
aurinkokuivattua tomaattia
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %) (muruna)
2 dl
kermaviiliä
3 rkl
pestoa
150 g
mozzarellajuustoa (raasteena)
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 tl
oreganoa
Pinnalle
150 g
kirsikkatomaattia
1/3 dl
tuoretta timjamia
Ruokaisa sienipiirakka – ohje:
- Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Muovaa foliosta panta ja asettele se tukemaan piirakan reunoja.
- Esikypsennä pohjaa 200-asteisessa uunissa kymmenisen minuuttia. Poista foliopanta.
- Silppua sipulit ja viipaloi herkkusienet. Kuullota ainekset rasvassa ja peitä esikypsennetyn piirakan pohja seoksella.
- Sekoita muut täytteen ainekset kulhossa ja kaada vuokaan.
- Kypsennä 200-asteisessa uunissa kunnes pinta saa kauniin värin, noin 20 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat