4(2)
Ruokaisa perunasalaatti kootaan kesän parhaista antimista – pääosassa ovat uudet potut, herneet ja savukala
Gluteeniton
Munaton
Maidoton
45 min
Uudet perunat ovat tämän ruokaisan perunasalaatin sydän. Säästä salaattiin pussin pienimmät perunat. Voit riipiä herneet tai keittää ne palkoineen apposten tapaan.
30.6.2020
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
½ luusia perunoita
400 gsavukalaa
2 dlriivittyjä sokeriherneitä
1pieni fenkoli
1 rklrypsiöljyä
3 rklsitruunamehua
1 tlsitruunan kuorta raastettuna
1 nipputilliä

Ruokaisa perunasalaatti valmistetaan näin:

  1. Pese ja keitä perunat. Poista savukalasta nahka ja ruodot. Paloittele kala. Riivi herneet ja suikaloi fenkoli.
  2. Paista fenkolia ja herneitä öljyssä pannulla 3 minuuttia, mausta sitruunamehulla ja kuoriraasteella.
  3. Kokoa salaattiannokset suoraan lautasille perunoiden ja fenkoli-herneseoksen ollessa vielä lämpimiä. Lisää annosten pinnalle reilusti tilliä.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo