Rullalasagne

Reseptin ainekset (4-6 annosta)
- 1bataatti (700–800 g)
- ½chili
- ½–1 tlsuolaa
- 1sipuli
- 4valkosipulinkynttä
- 1 rkloliiviöljyä
- 1 tltimjamia
- 3 pspakastepinaattia (á 150 g)
- ½–1 tlmuskottipähkinää
- 700 gpaseerattua tomaattia (1 plo)
- 1 dlpunaista pestoa
- 6tuorepastalevyä (15 x 20 cm)
- 100 gfetan tyyppistä juustoa
- parmesaanijuustoa
1. Kuori ja paloittele bataatti. Lisää palat kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi.
2. Kaada vesi pois, lisää suola ja hienonnettu chili. Aja bataatti sauvasekoittimella pyreeksi. 3. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit siinä. 4. Lisää pinaatti ja paista, kunnes pinaateista on haihtunut enin neste. Mausta timjamilla, muskottipähkinällä ja murustetulla fetalla. 5. Sekoita pesto paseeratun tomaatin joukkoon. Kaada seos uunivuokaan. 6. Levitä pastalevyt pöydälle ja lisää niille bataattipyreetä ja vielä pinaatti-fetaseosta. 7. Rullaa levyt kapeasta päästä lähtien ja leikkaa pötköt kolmeen osaan. Nosta rullat vuokaan tomaattikastikkeen päälle. Viimeistele rullalasagne parmesaaniraasteella. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.