Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rullalasagne

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min

Kääri lasagne rullalle! Käytä itse tehtyä pastataikinaa tai hyödynnä kaupan tuorepastalevyjä. Bataatti, pinaatti ja feta ovat täytteenä hauska trio. Rullat kypsyvät tomaattikastikkeessa.

19.3.2015
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1
bataatti (700–800 g)
½
chili
½–1 tl
suolaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
timjamia
3 ps
pakastepinaattia (á 150 g)
½–1 tl
muskottipähkinää
700 g
paseerattua tomaattia (1 plo)
1 dl
punaista pestoa
6
tuorepastalevyä (15 x 20 cm)
100 g
fetan tyyppistä juustoa
parmesaanijuustoa
  1. Kuori ja paloittele bataatti. Lisää palat kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi.
  2. Kaada vesi pois, lisää suola ja hienonnettu chili. Aja bataatti sauvasekoittimella pyreeksi.
  3. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit siinä.
  4. Lisää pinaatti ja paista, kunnes pinaateista on haihtunut enin neste. Mausta timjamilla, muskottipähkinällä ja murustetulla fetalla.
  5. Sekoita pesto paseeratun tomaatin joukkoon. Kaada seos uunivuokaan.
  6. Levitä pastalevyt pöydälle ja lisää niille bataattipyreetä ja vielä pinaatti-fetaseosta.
  7. Rullaa levyt kapeasta päästä lähtien ja leikkaa pötköt kolmeen osaan. Nosta rullat vuokaan tomaattikastikkeen päälle. Viimeistele rullalasagne parmesaaniraasteella. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.

Vinkki!

Ota talteen myös mehevä perinteisen lasagnen resepti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt