


Rullalasagne
1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
Kääri lasagne rullalle! Käytä itse tehtyä pastataikinaa tai hyödynnä kaupan tuorepastalevyjä. Bataatti, pinaatti ja feta ovat täytteenä hauska trio. Rullat kypsyvät tomaattikastikkeessa.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1
bataatti (700–800 g)
½
chili
½–1 tl
suolaa
1
sipuli
4
valkosipulinkynttä
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
timjamia
3 ps
pakastepinaattia (á 150 g)
½–1 tl
muskottipähkinää
700 g
paseerattua tomaattia (1 plo)
1 dl
punaista pestoa
6
tuorepastalevyä (15 x 20 cm)
100 g
fetan tyyppistä juustoa
parmesaanijuustoa
- Kuori ja paloittele bataatti. Lisää palat kiehuvaan veteen ja keitä kypsäksi.
- Kaada vesi pois, lisää suola ja hienonnettu chili. Aja bataatti sauvasekoittimella pyreeksi.
- Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulit siinä.
- Lisää pinaatti ja paista, kunnes pinaateista on haihtunut enin neste. Mausta timjamilla, muskottipähkinällä ja murustetulla fetalla.
- Sekoita pesto paseeratun tomaatin joukkoon. Kaada seos uunivuokaan.
- Levitä pastalevyt pöydälle ja lisää niille bataattipyreetä ja vielä pinaatti-fetaseosta.
- Rullaa levyt kapeasta päästä lähtien ja leikkaa pötköt kolmeen osaan. Nosta rullat vuokaan tomaattikastikkeen päälle. Viimeistele rullalasagne parmesaaniraasteella. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia.
Vinkki!
Ota talteen myös mehevä perinteisen lasagnen resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat