Maku

Rukiinen mustikkajuustokakku

5 h 40 min
4.14
15

Tämä mustikkajuustokakku herättää kahvipöydässä ihastuneita huokauksia! Upean violetti juustokakku hurmaa värillään ja maullaan ja rukiinen pohja tuo kakkuun luonnetta. 
Tulosta
Kuvat Heidi Strengell

Ainekset (25 annosta)

Pohja

  • 100 gvoita
  • 2 dlruisjauhoja
  • 1 dlkaurahiutaleita
  • 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 tlleivinjauhetta
  • 1 kplmunaa

Täyte

  • 500 gmustikoita (tuore tai pakaste)
  • 1 dlvettä
  • 6 kplliivatelehteä
  • 4 dlvispikermaa (rasvaa 25 %)
  • 400 gtuorejuustoa
  • 200 gvaniljarahkaa
  • 1 dlsokeria
  • 1/2 dlsitruunamehua

Koristeeksi

  • 100 gmustikoita (esim. pensasmustikoita)
  • 1/4 dlsitruunamelissaa

Tee näin

5 h 40 min
{
AKTIIVINEN40 min
PASSIIVINEN5 h
MITÄ PIDIT?
4.14