


Rosollin kastike valmistuu helposti kermavaahdosta – ota talteen perinteinen ohje
5 min
Rosollin kastike kruunaa jouluisen salaatin. Kastike valmistuu hetkessä kuohukermasta ja mausteista. Värjää kermavaahto halutessasi vaaleanpunaiseksi punajuurella.
Reseptin ainekset
6 annosta
Rosollin kastike
1 dl
kuohukermaa
½ tl
väkiviinaetikkaa
¼ tl
suolaa
¼ tl
sokeria
Rosollin kastike – ohje:
- Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon etikka, suola ja sokeri. Jos haluat kastikkeeseen kauniin vaaleanpunaisen sävyn, lisää 1 tl punajuurten keitinlientä tai etikkapunajuurten lientä. Tarkista maku.
- Tarjoa rosollin kastike erillisestä astiasta.
Vinkki!
Katso myös perinteisen rosollin ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat