Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rosolli kermaviilikastikkeella

30 min

Myös kermaviilikastike on hyvä pari perinteiselle rosollille. Tässä joulusalaatissa maistuu tuttuun tapaan porkkana, peruna, punajuuri ja omena.

26.7.2005
Reseptin ainekset
12 annosta
400 g
etikkapunajuurta (kuutioituna)
3 dl
keitettyä porkkanaa (kuutioituna)
2
maustekurkkua (kuutioituna)
1
omena (kuutioituna)
1
sipuli (kuutioituna)
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
valkopippuria
Kastike
400 g
kermaviiliä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
sokeria
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
persiljaa (hienonnettuna)

Rosolli kermaviilikastikkeella – ohje:

  1. Sekoita kasviskuutiot. Mausta suolalla ja valkopippurilla. Sekoita hyvin, peitä kelmulla tai kannella ja pane kulho jääkaappiin. Anna maustua muutamia tunteja tai yön yli.
  2. Sekoita ja kaada salaatti tarjoilukulhoon. Mausta kastikkeen kermaviili suolalla, sokerilla ja sitruunasta puristetulla mehulla. Värjää kastike vaaleanpunaiseksi punajuuriliemellä, kaada tarjoiluastiaan ja ripottele persiljasilppu päälle.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen rosollin ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt