Kotivinkki

Rosmariinikana

1 h 25 min
0
0

Rosmariinikana

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 4broilerinkoipea
  • 1sipuli
  • ½ dloliiviöljyä
  • 1 tlsuolaa
  • 1sitruunan mehu
  • tuoretta rosmariinia
  • 10 kplyleisperunaa
  • ½ dloliiviöljyä
  • kirsikkatomaatteja

Tee näin

1 h 25 min
{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN1 h 25 min

1.Revi broilerinkoivista nahka pois. Jos liha on marinoitua, pese marinadi pois. Paloittele koivet ja nosta ne uunivuokaan.

2. Kuori ja paloittele sipuli.

3. Soseuta sipuli, oliiviöljy, suola, sitruunamehu ja rosmariini sauvasekoittimella. Levitä rosmariinitahna koipipaloille.

4. Paista broilerinkoipia uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin 60 minuuttia.

5. Pese ja paloittele perunat.

6. Keitä perunoita suolalla maustetussa vedessä noin 5 minuuttia.

7. Kaada vesi pois ja sekoita öljy perunapalojen joukkoon.

8. Laita perunat uunipellille ja paista niitä uunissa 250 asteessa noin 20 minuuttia. Nosta kypsennyksen loppuvaiheessa kypsät broileripalat ja kirsikkatomaatit lämpenemään perunoiden päälle.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä