
Reseptin ainekset (25 palaa)
Pohja
- 150 gsuklaata
- 2 dlvehnäjauhoja
- 1 dlmantelirouhetta
- 2 tlvaniljasokeria
- 1 1/2 tlleivinjauhetta
- 125 gvoita
- 2 dlsokeria
- 3 kplmunaa
Päälle
- 70 gsuklaata (tummaa ja/tai valkoista)
- 1/2 dlmanteleita
- 100 gvaahtokarkkeja
- 1 dlrusinoita (silputtuna, tai kuivattuja hedelmiä)
Sulata pohjan suklaa vesihauteessa. Jäähdytä.
Sekoita jauhoihin hienonnetut pähkinät, vaniljasokeri ja leivinjauhe.
Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
Lisää munat yksitellen vaahtoon, ripottele välillä mukaan jauhoseosta.
Nostele joukkoon suklaasula ja loput jauhoista. Sekoita tasaiseksi.
Rytistä leivinpaperiarkki kädessäsi palloksi ja levitä se esim. lasagnevuokaan (22 × 32 cm). Voit halutessasi sivellä paperia vähän öljyllä ja ripauttaa pintaan pähkinä- tai mantelirouhetta.
Levitä taikina vuokaan ja paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
Rouhi suklaa ja mantelit paloiksi, leikkaa isot vaahtokarkit pienemmiksi. Sekoita päälle tulevat ainekset keskenään.
Levitä seos uunista otetun brownies-pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi, ja pane takaisin uuniin 5 minuutiksi.
Leikkaa jäähtynyt rocky road brownies-levy paloiksi.