Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Rieskakupit ja savuporotäyte

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Näyttävät rieskakupit syntyvät helposti piparimuotin ja muffinipellin avulla.

Reseptin ainekset
12 kpl
2 kpl
rullarieskaa (Fazer)
Savuporotäyte
50 g
kylmäsavustettua poroa
1 rkl
hienonnettua punasipulia
2 tl
tuoretta piparjuurta raastettuna
150 g
ranskankermaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
2 rkl
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Leikkaa piparkakkumuotilla 12 palaa rullarieskoista ja asettele ne muffinivuoan koloihin. Paista uunissa 200 asteessa 5 minuuttia. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia ja irroita varovasti rieskakupit muffinivuoasta.

Hienonna kylmäsavustettu poro. Sekoita kylmäsavustettu poro, punasipuli, piparjuuri ja ranskankerma hyvin keskenään. Mausta savuporotäyte suolalla ja mustapippurilla. Anna savuporotäytteen maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

Lusikoi savuporotäytettä rieskakuppeihin. Viimeistele ripottelemalla hienonnettua ruohosipulia pinnalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt