Maku

Rieskakupit ja savuporotäyte

45 min
3
0

Rieskakupit ja savuporotäyte

Näyttävät rieskakupit syntyvät helposti piparimuotin ja muffinipellin avulla.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (12 kpl)

  • 2 kplrullarieskaa (Fazer)

Savuporotäyte

  • 50 gkylmäsavustettua poroa
  • 1 rklhienonnettua punasipulia
  • 2 tltuoretta piparjuurta raastettuna
  • 150 granskankermaa
  • suolaa ja mustapippuria myllystä
  • 2 rkltuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min

Leikkaa piparkakkumuotilla 12 palaa rullarieskoista ja asettele ne muffinivuoan koloihin. Paista uunissa 200 asteessa 5 minuuttia. Anna jäähtyä noin 15 minuuttia ja irroita varovasti rieskakupit muffinivuoasta.

Hienonna kylmäsavustettu poro. Sekoita kylmäsavustettu poro, punasipuli, piparjuuri ja ranskankerma hyvin keskenään. Mausta savuporotäyte suolalla ja mustapippurilla. Anna savuporotäytteen maustua jääkaapissa vähintään 15 minuuttia.

Lusikoi savuporotäytettä rieskakuppeihin. Viimeistele ripottelemalla hienonnettua ruohosipulia pinnalle.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä