Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ricotta-sitruunapannari – raikas ja täyteläinen pannukakku katoaa hetkessä parempiin suihin

45 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 25 min

Ricotta-sitruunapannarin täydellisen maun takaa pannaritaikinan salainen ainesosa, eli kardemumma. Viimeistele herkkuhetki tarjoamalla pannukakku täyteläisen, sitruunalla maustetun mustikkajogurtin kanssa.

14.2.2020
Reseptin ainekset
12 palaa
Ricotta-sitruunapannari
4
kananmunaa
½ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
250 g
ricottaa
5 dl
maitoa
3 dl
vehnäjauhoja
2 tl
sitruunankuorta raastettuna
½ tl
kardemummaa
½ tl
suolaa
25 g
voita sulatettuna
Mustikkajogurtti
2 dl
paksua jogurttia (esim. kreikkalaista)
½ dl
sitruunatahnaa (lemon curd)
2 dl
pensasmustikoita
(raastettua sitruunankuorta)

Ricotta-sitruunapannari – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokerit kevyesti kulhossa. Lisää ricotta ja maito.
  2. Vatkaa jauhot joukkoon pienissä erissä. Lisää sitruunankuoriraaste, kardemumma, suola ja voisula.
  3. Turvota taikinaa 15 minuuttia. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipannulle.
  4. Kypsennä 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla noin 25 minuuttia, kunnes pinta on kauniin ruskea.
  5. Sekoita jogurtin joukkoon sitruunatahna ja mustikat. Tarjoa mustikkajogurttia pannarin kanssa. Koristele halutessasi sitruunankuoriraasteella.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt