


Rouskuva suupala
Rapeat raviolit – kaupan valmiit tuorepastanyytit tuplaleivitetään koukuttavan hyviksi
25 min
Tarjoa rapeat raviolit alkupalana tai pikkunaposteltavana. Saat uppopaistetuista pastanyyteistä pääruoan, kun lisäät ne lämpiminä ruokaisan salaatin joukkoon.
Reseptin ainekset
4 annosta
1 pkt (250 g)
pinaattitäytteisiä ravioleja (tuorepasta)
2 dl
vehnäjauhoja
3
munaa
1½ dl
parmesaanijuustoa raastettuna
1½ dl
pankojauhoja
1 dl
persiljaa hienonnettuna
1 tl
oreganoa
4 dl
rypsiöljyä paistamiseen
Kastike
1
valkosipulinkynsi
2 rkl
sitruunanmehua
2 dl
majoneesia
2 rkl
tomaattipyreetä tai ketsuppia
Rapeat raviolit – ohje:
- Kippaa raviolit paketista isoon kulhoon. Lisää jauhot ja pyörittele raviolit jauhoissa kauttaaltaan.
- Riko munat toiseen kulhoon ja vatkaa rakenne rikki. Yhdistä laakealla lautasella juusto, pankojauhot, persilja ja mausteet.
- Kuumenna öljy korkeareunaisella paistinpannulla noin 160-asteiseksi.
- Dippaa jauhotetut raviolit ensin munaseoksessa ja pyöritä sitten juusto-jauhoseoksessa niin, että pasta kuorruttuu kauttaaltaan.
- Uppopaista raviolit pienissä erissä molemmin puolin rapeiksi ja kullanruskeiksi, noin 2 minuuttia per puoli. Nosta paistetut raviolit hetkeksi valumaan talouspaperille.
- Kuori valkosipuli ja raasta se pieneen kulhoon. Lisää loput kastikkeen ainekset. Tarjoa kastike rapeiden raviolien kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
