Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rouskuvat napostelukaalit

Rapeat lyttyparsakaalit – juusto ja pankojauhot tekevät litistetyistä parsakaaleista ekstrarapeita ja herkullisia

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Keitetyistä ja litistetyistä parsakaaleista paistuu juustokuorrutuksen alla uunissa rapeat kasvissiivet.

22.11.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2 (à 400 g)
parsakaalia
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
sormisuolaa
½ tl
mustapippuria
½ tl
chilirouhetta
50 g
parmesaanijuustoa
50 g
cheddarjuustoa tai Monterey Jack -juustoa
noin 1 dl
pankojauhoja

Rapeat lyttyparsakaalit – ohje:

  1. Irrottele parsakaaleista kukinnot. Keitä kaalit juuri ja juuri kypsiksi suolalla maustetussa vedessä, noin 2–3 minuuttia. Valuta kaalit.
  2. Paina parsakaalinkukinnot litteiksi esimerkiksi lasinpohjalla. Laita litistetyt kaalit pellille leivinpaperin päälle.
  3. Raasta juustot ja sekoita keskenään. Pirskota parsakaalien päälle oliiviöljyä ja ripottele suolaa ja mustapippuria sekä chilirouhetta.
  4. Ripottele lopuksi juustoraasteseosta ja pankojauhoja.
  5. Paista uunissa 225-asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja ruskistunut ja kaalit rapeutuneet.

Vinkki!

Saat parsakaaleista vegaaniset, kun vaihdat juustot vegaanisiksi (esim. Foodin Parmesan ja Valio Oddlygood Veggie -raaste).

Parsakaalien lisukkeeksi sopii hyvin esimerkiksi karamellisoitu sipulidippi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt