Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Koukuttava dippi

Makean tahmeaksi haudutettu sipuli on tämän kastikkeen salaisuus – karamellisoitu sipulidippi on dippailijan unelma

40 min

Karamellisoidun sipulin makean pehmeä maku antaa dippikastikkeelle ihanan umamisen maun. Monikäyttöinen kastike sopii sipsien lisäksi myös kasvisten dippailuun tai liha-, kana- ja kasvisruokien lisukkeeksi.

15.11.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
2
isoa sipulia
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
siirappia
2 dl
ranskankermaa
1 dl
maustamatonta turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
1 tl
sipulijauhetta
½ tl
suolaa
½ t
mustapippuria
(1 tl
ruohosipulia)

Karamellisoitu sipulidippi – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla, lisää sipulit ja kuullota niitä pari minuuttia. Lisää siirappi ja hauduta miedolla lämmöllä noin 25 minuuttia, kunnes sipulit ovat kullanruskeita ja tahmean pehmeitä. Anna jäähtyä.
  2. Sekoita ranskankermaan jogurtti, mausteet ja sipulit. Viimeistele ruohosipulilla.

Vinkki!

Saat dipistä vegaanisen, kun vaihdat ranskankerman ja jogurtin kaura- ja/tai soijavalmisteisiin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt