


Rapea tofu vegaaniruokavaikuttaja Elina Innasen ohjeella – rapsakan pinnan salaisuus on pankojauhoissa
20 min
Chocochili-blogista tunnettu vegaaniruokavaikuttaja Elina Innanen leivittää tofuun rapean paneroidun pinnan japanilaisilla pankojauhoilla. Tarjoa rapeaa tofua esimerkiksi riisin ja vihannesten kanssa, salaatissa, bowlissa tai tacojen täytteenä.
Reseptin ainekset
4
2 pkt
maustamatonta kiinteää tofua (á noin 250 g)
1 dl
vehnäjauhoja
1 dl
vettä
1 tl
sipulijauhetta
1 tl
valkosipulijauhetta
½ tl
suolaa
3 dl
pankojauhoja
rypsiöljyä paistamiseen
- Halkaise tofupalat pitkittäin niin, että saat yhteensä neljä paksua viipaletta. Painele tofuviipaleet kevyesti kuivaksi talouspaperin tai keittiöpyyhkeen avulla.
- Sekoita laakeassa astiassa vehnäjauhot, vesi, sipulijauhe, valkosipulijauhe ja suola. Lisää vettä tarvittaessa. Seoksen tulisi muistuttaa paksuudeltaan lettutaikinaa. Mittaa pankojauhot toiseen laakeaan astiaan. Pyörittele tofupalat ensin vehnäjauhoseoksessa ja vielä pankojauhoissa. Paista tofut runsaassa öljyssä kullanruskeiksi ja nosta pannulta hetkeksi talouspaperin päälle valumaan. Leikkaa tofuviipaleet terävällä veitsellä.
Vinkki!
Testaa rapeaa tofua ihanan japanilaisen cyrrykastikkeen kanssa. Katsu cyrry -kastikkeen ohjeen löydät täältä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat