Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Raparperipizza

1 h 45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 15 min

Raparperipizza on kevään yllättäjä. Durumvehnään leivottu pohja on juuri täydellisen ohut ja rapea. Täytteen ilmakuivattu kinkku on loistava pari kirpsakalle raparperille.

12.8.2016
Reseptin ainekset
1 kpl
Pohja
10 g
hiivaa
2 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
1/2 dl
oliiviöljyä
6 dl
durumvehnäjauhoja
Täyte
250 g
raparperia (silputtuna)
70 g
ilmakuivattua kinkkua (70 g–90 g)
2 dl
parmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
2 dl
rucolaa (1 rku)
1/2 dl
cashewpähkinöitä (tai muita pähkinöitä)

Raparperipizza – ohje:

Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja alusta taikinaan jauhot vähän kerrallaan.

Vaivaa taikinaa 5–10 minuuttia, jotta siihen muodostuu riittävästi sitkoa. Kohota peitettynä huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.

Kumoa taikina jauhotetulle alustalle. Kauli taikina ohueksi, uunipellin kokoiseksi levyksi. Siirrä se kaulimen avulla uunipellille.

Levitä pizzapohjalle raparperinpaloja, suikaloitua kinkkua ja juustoraastetta.

Paista 250-asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pizza on kypsä ja kauniin värinen.

Viimeistele raparperipizza rucolan lehdillä ja rouhituilla pähkinöillä. Leikkaa raparperipizza neliöiksi.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt