Maku

Raparperipizza

1 h 45 min
MU
5
0

Raparperipizza on kevään yllättäjä. Durumvehnään leivottu pohja on juuri täydellisen ohut ja rapea. Täytteen ilmakuivattu kinkku on loistava pari kirpsakalle raparperille.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (1 kpl)

Pohja

  • 10 ghiivaa
  • 2 dlvettä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 dloliiviöljyä
  • 6 dldurumvehnäjauhoja

Täyte

  • 250 graparperia (silputtuna)
  • 70 gilmakuivattua kinkkua (70 g - 90 g)
  • 2 dlparmesaanijuustoa (hienoksi raastettuna)
  • 2 dlrucolaa (1 rku)
  • 1/2 dlcashewpähkinöitä (tai muita pähkinöitä)

Tee näin

1 h 45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 15 min
MITÄ PIDIT?
5