Raparperipannukakku

50 min
4.1
11

Raparperipannukakku

Raparperipannukakku on sopivan kirpsakka eikä tarvitse päälleen kuin kermavaahtoa. Herkullinen jälkiruoka, missä onnistuu varmasti.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (20 palaa)

  • 5 dlraparperia
  • 1 dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 2 kplkananmunaa
  • 7 dlkevytmaitoa
  • 50 gvoita
  • 3 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN40 min

Pese ja paloittele raparperi vinottain ohuiksi siivuiksi. Lisää päälle sokerit ja anna maustua 10-15min.

Valmista taikina sekoittamalla kananmunien rakenne rikki.

Lisää maito, voisula, suola ja jauhot. Sekoita hyvin.

Kaada raparperin palat liemineen taikinan joukkoon ja sekoita.

Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä