


Raparperipannukakku
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Raparperipannukakku on sopivan kirpsakka eikä tarvitse päälleen kuin kermavaahtoa. Herkullinen jälkiruoka, missä onnistuu varmasti.
Reseptin ainekset
20 palaa
Raparperipannukakku
5 dl
raparperia
1 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
2
kananmunaa
7 dl
kevytmaitoa
50 g
voita
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
Raparperipannukakku – ohje:
- Pese ja paloittele raparperi vinottain ohuiksi siivuiksi. Lisää päälle sokerit ja anna maustua 10–15 min.
- Valmista taikina sekoittamalla kananmunien rakenne rikki.
- Lisää maito, voisula, suola ja jauhot. Sekoita hyvin.
- Kaada raparperin palat liemineen taikinan joukkoon ja sekoita.
- Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista raparperipannukakkua 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Vinkki!
Testaa myös mehevä raparperipiirakka, joka on suosituin raparperiohjeemme vuodesta toiseen! Reseptillä leivot helposti pellillisen herkullista piirakkaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat